Företaget

Varför skall du anlita oss på dns.it?

Vi är ett it-företag med bred kompetens där det viktigaste för oss är att du som användare får den utrustning du behöver, så att du kan prestera på arbetsplatsen. När vi hjälper ditt företag, med eller utan befintlig it-avdelning att lyckas med det, är vi prestigelösa i dialogen.

Grunden kan utgöras av nätverk och kommunikationslösningar, med fast och trådlös uppkoppling, i förmånliga avtal. De anpassas efter förutsättningarna ditt bolag har med antal användare, kontor, lokaler och budget. Likaså gäller för serverlösningar – låt oss ta hand om dem. När du ger oss förtroendet kan vi tala med både användare och ekonomiavdelning för att säkerställa att alla blir nöjda.

Var finns dns.it?

Med utgångspunkt i Malmö är vi lätta att nå, du får en egen kontaktperson som du kan träffa både på plats och digitalt och som tillsammans med närmaste team tar ansvar hela vägen. Vi har varit med länge och vet vilka utmaningar du står inför som it-beställare eller verksamhetsansvarig. Vi blir därför gärna en del av kunden för att få ömsesidig förståelse för leveransen. Vi hjälper dig att projektera, distribuera, installera och konfigurera utrustningen och tillhandahåller löpande underhåll.

Hög servicenivå och flexibilitet

dns.it blir ofta ”benchmarkat” mot stora it-aktörer på marknaden, både på pris och leverans. Vår styrka i jämförelse är den höga servicenivån och flexibiliteten vi kan erbjuda som litet bolag i en större koncern, Aderian Group. Det gör också att vi kan ta hand om både mindre och stora företag, utan att det ena eller andra blir eftersatt. Vi har över 25-års erfarenhet av det.